december 2020

De laatste, wel erg dunne, Nieuwsbrief van het jaar.

Geen aankondiging van tochten, maar hieronder wel een herinnering aan 2019.

Frankrijk

Een foto uit de tijd dat je gerust bij elkaar in de buurt mocht gaan zitten. In 2019 bij de Alliers.

Vanuit het bestuur

Elke maand een Nieuwsbrief is de bedoeling. Dat kost deze maanden wel extra moeite. Nederland ligt plat en onze vereniging is geen uitzondering. In de Nieuwsbrieven staan vooral zaken die niet doorgaan. Dat neemt niet weg dat er “achter de schermen” toch niet het een en ander gebeurt: het toertochtenprogramma is klaar, we zetten een Whatsappgroep om snel tussendoor tochten te organiseren etc. Een grote troost is dat het bijna niet voor te stellen is dat het volgend jaar niet beter gaat en daar houden we maar op. In elk geval prettige kerstdagen en een rustige nieuwjaarsviering.

Jan Hordijk

.

Het Watersportverbond

Kort geleden is de najaarsvergadering van het Watersportverbond geweest. Die is door ons bijgewoond. In een volgende Nieuwsbrief zal ik er verslag van doen. Ik wacht het officiële verslag even af. Een geruststelling is dat het Watersportverbond m.i.v. volgend jaar weer een grote sponsor heeft, zodat zij voldoende geld hebben om ons te kunnen blijven ondersteunen. De naam van de sponsor wordt begin januari bekend gemaakt.

 

.

Schenking aan de AKV

Herman van Huis heeft zijn Prijon Invader inclusief peddel en spatzeil geschonken. De kajak is in goede conditie en kunnen we prima gebruiken bij training in het zwembad (wanneer dat weer kan). Van Ries de Graaf heeft de AKV een peddel ‘Schlegel Racing’ gekregen.

.

Kluszaterdag in coronatijd

In november de laatste kluszaterdag van het jaar. Iedereen bedankt voor alle inzet.

handpomp
Pauline Bosland heeft nog een handpomp voor in een kano liggen. Als je deze kan gebruiken kan je hem gratis bij haar ophalen (06-212 940 41)

 

 

 

 

Is dit Amelisweerd? Nee hier wordt de oprit voor de fietsbrug over het Aarkanaal aangelegd.

Hopelijk beslist de Raad van State, dat de brug er komt. Anders een beetje zonde.

kaalslag

De foto is gemaakt vanaf de weg langs het Aarkanaal. Richting kinderboerderij.

.