Ontdek je omgeving vanaf het water

Samen op weg, wel zo veilig (en gezellig)

Zon, deining, en hier en daar een zeehond

Zeekanoën: iedere tocht iets bijzonders

Maak kennis met de kanosport

Elke woensdagavond om 19:00 uur, als het zomertijd is, is er iemand aanwezig om je te ontvangen. Wil je op een ander tijdstip? Dat kan ook maar bel of mail dan naar de pr-commissie.

Kanovereniging AKV de Kromme Aar bestaat sinds 1984. Kanoën bij onze vereniging is al mogelijk vanaf de leeftijd van 8 jaar.

De kanosport is een zeer veelzijdige watersport. Binnen de vereniging worden de volgende vormen beoefend:

  • Kanopolo
  • Toerkanoën
  • Wildwatervaren
  • Brandingvaren

Gediplomeerde instructeurs geven les in kanovaardigheden en veiligheid. Regelmatig worden er toertochten georganiseerd op de Nederlandse rivieren en plassen. Elk jaar gaan leden een weekend wildwatervaren in de Belgische Ardennen. In de zomervakantie reizen leden af naar Frankrijk, Oostenrijk of Slovenië voor een bezoek aan bekende wildwater rivieren met uitdagingen voor beginners en ervaren kanoërs.

Geïnteresseerden kunnen langskomen tijdens de lessen op woensdag tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Voor of na de les kunnen mensen meer informatie verschaffen en een rondleiding geven op de vereniging. Het is mogelijk een proefles aan te vragen, informatie op te vragen of vragen te stellen door een E-mail te sturen naar kano@krommeaar.nl