december 2021

Zeekanoweek in Bretagne

Mooie tochten met wisselend weer. Lees hieronder een verslag van Hans. 

Frankrijk

De camping bij Cap Frehel in Noord Bretagne.

Vanuit het bestuur

Heel veel kan er niet doorgaan door COVID-19.
De Grote Klusdag gaat wel door op 18 december inclusief oliebollen en Glühwein.Lees hieronder de uitnodiging van Wim. Als er gegeten kan worden is de belangstelling altijd groot. Dat zag je ook  bij de Stamppottocht. Tom heeft er een verslag van gemaakt.

Voorlopig ligt alles verder stil. Het kanohuis is gesloten van 17.00 tot 5.00 uur. Dat betekent dat er ‘s-avonds ook niet gevaren wordt. Het zwembad staat nog gepland op 15 januari, maar we hebben ook onze sterke twijfels of het door kan gaan. Ook staat er geen Nieuwjaarsreceptie gepland. Het is “even” niet anders.

Het bestuur gaat ondertussen stug door met het voorbereiden van de plannen voor het nieuwe jaar. De toercommissie zal begin januari het overzicht van de tochten presenteren en er worden al activiteiten gepland om de jeugdgroep volgend jaar fors uit te bouwen.

Jan Hordijk

 

.

Klusdag 18 december

We willen het terrein ophalen, wilgen knotten en de trailerstalling afwerken. Kortom er is genoeg te doen en we hebben jullie hulp hard nodig. Er wordt geëindigd met een kampvuur met oliebollen en Glühwein.

Wat kan je doen? Lees hier verder.

Agenda

11 december
Zwembadtraining van 11 december vervalt. De zwembadtraining van 15 januari is nog niet afgezegd. We houden jullie op de hoogte van de stand van zaken.

15 december
De presentatie meerdaagse kanotochten vervalt.

18 december
Kluszaterdag. We roepen iedereen op om een bijdrage te leveren aan het onderhoud op onze vereniging.
Lees hier verder.

.

Zeekanoweek Bretagne

Omdat het hard waaide ging de zeekanotrektocht in Rügen niet door en werd het op het laatste moment omgezet in een,  voor herhaling vatbare, zeekanoweek in Bretagne. Lees hier verder.

.

Stamppottocht

De Stamppottocht was een succes, 12 vaarders en 24 eters. De deelnemers zijn vergeten foto’s te maken, maar op Wikipedia staan ook mooie foto’s. Lees hier het verslag van Tom.

.