Het Coronavirus en de Alphense Kanovereniging

De veiligheidsregio Hollands Midden heeft de noodverordening aangescherpt. Dat betekent o.a. dat sportclubs geen activiteiten meer mogen ontplooien. Dit geldt voorlopig tot nader order.

Voor alle duidelijkheid: er zijn geen trainingen en het clubhuis is gesloten.

Deze pagina zullen we voortdurend aanpassen.

Mag ik nou nog wel varen?

watersportverbond

Waterrecreatie nog mogelijk

Varen mag nog steeds, op eigen verantwoordelijkheid en met de (morele) oproep achter de maatregelen: vermijd contact, geen groepsgebeuren en houd 1,5 meter afstand. Praktisch betekent dit dat varen alleen nog mogelijk is als individu of met het gezin. Blijf zoveel mogelijk thuis, maar een frisse neus (op het water) halen kan dus. Kies daarvoor een rustige vaarroute of vaargebied, zodat je geen ophopingen van vaarverkeer krijgt.

Totale tekst van de update: maatregelen verlengd, geen sportactiviteiten tot 29 april

Algemene Ledenvergadering AKV

algemende ledenvergaderingDe ALV van 18 maart is uitgesteld. De nieuwe datum wordt bepaald door het verloop van de crises.

Zwembadtraining 28 maart gaat niet door.

Het zwembad is gesloten. Seizoen 2019/’20 geen trainingen meer.

Klaverjassen 25 maart

klaverjassenDe laatste bijeenkomst van het klaverjassen van 25 maart is niet doorgegaan. Deze bijeenkomst wordt niet ingehaald. Volgend winterseizoen de herkansing.

Kanotochten april

De WaalGeen kanotochten in april.

 

Presentaties

De laatste presentatie (in het kader van de winteractiviteiten) van 11 maart is helaas afgelast vanwege de corona-dreigingen, en in de berichtgeving hierover hebben we aangekondigd: “niet nu, geen afstel, maar wordt uitgesteld”.
Deze bijzondere presentatie “Een onvoltooide tocht rond het eiland Tasmanië” door de Dutchseakayakers Marian en Paul willen we als eerste plannen in het komende winterseizoen.