Nieuwsbrief De Kromme Aar 2019-1

nummer 13

Niet zo heel veel toertochtennieuws. Sommigen vinden het fris worden. Voor diegenen is er in elk geval nog het zwembad. Goed voor je vaardigheid en leuk om elkaar weer eens te zien.

Over zien gesproken vergeet niet onze Nieuwjaarsborrel op 6 januari a.s. om 16 uur. Je bent van harte welkom.

kanopolo zwembad
Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Rondje Drecht en Braassem

Een tocht van 25 november over de Drecht en de Braassem. Het was koud. Dus er zijn geen foto’s gemaakt. Ik heb er maar een luchtfoto van de Braassemermeer bijgezocht. Alle andere foto’s, die ik kon vinden zagen er te ’s zomers uit. Een verslag van Evert.

 

 

lees verder

Maandtocht februari
In januari is er geen maandtocht, maar gelijk op 3 februari wel. Dat is te laat voor de Nieuwsbrief van februari. Dus nu al vast een vermelding in deze Nieuwsbrief om in je agenda te zetten.

 

ik wil meer weten

 

Verenigingsnieuws
kanohuis

Hier vind je het actuele nieuws. Het is niet de drukste vaarperiode van het jaar, maar er gebeurt toch nog wel het een en ander: kanopolo, klaverjassen, dinsdagavondtraining, het zwembad etc. En natuurlijk de nieuwjaarsborrel.

 

 

lees verder