Nieuwsbrief De Kromme Aar 2018-3

nummer 3

In deze Nieuwsbrief informatie over:

  • de Algemene Ledenvergadering,
  • een verslag van de koude maandtocht van afgelopen zondag 25 februari (echt het laatste breaking news)
  • de voorbereidingen voor de buitenland trektocht enz.

Er gebeurt best nog veel in zo’n koude periode.

Ver weg is niet altijd beter. Kijk een wat er bij de AKV om de hoek voor moois te zien is: de Wetering in januari (foto van Toon van den Hooren)

Zuidplas Nieuwkoop

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Wat kan je allemaal met de agenda. Kort filmpje met een toelichting

Hier een kort filmpje hoe je handig met de agenda op de website om kunt gaan. De agenda is tenslotte het hart van de website.

Want het gaat bij kanoën tenslotte om kanoën.

 

Kijk verder

 

De Dinkel opnieuw

Zaterdag 10 februari 2018 was de herkansing. Vier AKV-ers die vorig jaar de Dinkel tocht vorig jaar hebben gemist: Thea, Cees, Evert en Mieke. Ries had een trekkershut geregeld waar hij Thea en Theo de avond ervoor genoten van een lekkere maaltijd. Thea at voor het eerst oesters en tot verbazing van Nico vindt ze die best wel lekker.

Lees verder

Buitenlandse trektocht juni 2018. Waar gaan we naar toe?

kanotrektocht buitenlandIn juni a.s. is weer de toertrektocht in het buitenland. Wim en Ries hebben een drietal bestemmingen in Duitsland en Polen op het netvlies staan. Kom op 14 maart naar het kanohuis om de keus met z´n allen te maken.

 

 

Lees verder

Algemene Ledenvergadering 21 maart 2018

vergaderingOp woensdag 21 maart is er de Algemene Ledenvergadering van de AKV. De agenda en andere stukken vind je in de laatste Peddelsteun (233). Behalve de ¨echte¨ vergadering zijn er nog een tweetal presentaties.

Lees verder

Maandtocht Grensmaas/Salm

Niers LimburgEen prachtige tweedaagse maandtocht, die georganiseerd wordt door Ries. Het zijn 2 Limburgse riviertjes, die in de Maas uitkomen. Op de agenda staat ook een filmpje van de Salm. Het is inderdaad heel mooi. Klik op agenda om verder te kijken.

 

Agenda

Vergeet het niet: zwembad laatste keer dit jaar

kanopolo zwembadVergeet het niet. De laatste keer dit seizoen is zaterdag 31 maart: eskimoteren, reddingsoefeningen en kanopolo. I.v.m. een Poolse vakantie van Toon is Jan Hordijk dit keer de contactpersoon. (jnhordijk@gmail.com en 06-229 581 72).

Agenda

 

Verslag tocht Kagerplassen

ijsbrekerKijk nooit meer in de toeragenda. Het is een zootje. Maandtochten op de Kaag worden gewoon in Alphen gehouden. Niet zo vreemd als het zodanig weer is dat andere brave burgers gewoon thuis om de potkachel zitten te bibberen. Maar er zijn altijd bikkels die gewoon doorvaren. In de zomer noemen we dit een korte tocht, maar als het vriest moet er ook op het Aarkanaal geijsbreekt worden.

Lees verder en huiver