Nieuwsbrief De Kromme Aar 2019-12

nummer 24

De Nieuwsbrief is er al weer twee jaar. Zo’n “dunne” hebben we nog niet gehad. Maar december is niet echt een kanomaand.

De gebroeders Van der Valk kunnen wel tegen een stootje.

Zuidplas Nieuwkoop
Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Amsterdam Light Festival

zaterdag, 14 december – 15:00 – 23:00
vertrek bij het kanohuis

Weer een traditie. De jaarlijkse tocht naar het Amsterdam Light Festival. Altijd weer de moeite waard. Soms is het fris, soms erg fris.

Prettig is wel dat we vanaf KV Zeeburg kunnen  starten.

Lees verder bij lees verder om te kijken voor verdere informatie.

 

Lees verder

 

Nieuwjaarsreceptie en presentatie toerkalender 2020

bomen langs ZegerplasHet bestuur nodigt iedereen met partners van harte uit om elkaar te treffen op onze nieuwjaarsborrel op 5 januari van 16:00 tot 18:00 uur. De perfecte gelegenheid om elkaar weer een prima kanojaar toe te wensen.

Evert zal een toelichting geven op de toerkalender van 2020. Dus als je nieuwsgierig bent, en wie is dat niet, kom dan naar de nieuwjaarsreceptie.

Pampus

PampusEind november is het al knap koud op het water. Sommigen merkten ook al dat hun zomerkanoconditie al een beetje weggezakt was en vonden het daardoor extra pittig.

 

Lees verder

 

 

Kluszaterdag december met kampvuur en glühwein

reparatie dakDe volgende kluszaterdag is zaterdag 21 december i.p.v. zaterdag 28 december.
In november is bijna het hele terrein schoongemaakt. Voor 21 december is nog één deel bewaard. We gaan dan nog even de dakgoten nalopen en als er tijd is of bij slecht weer de kanoloods opruimen c.q. schoonvegen.
Wij sluiten dan of met een kampvuurtje en een glaasje glühwein.
Zo wordt klussen met z’n allen nog gezellig.

Mieke Wolthuizen

Het winterprogramma

In januari start Herman met de presentaties o.a. over de buitenlandse trektochten in Frankrijk en Denemarken, de tochten bij Berlijn en aandacht voor onderkoeling en veiligheid. Ook Spitsbergen en Tasmanië komen aan de orde. De foto hiernaast is niet van Spitsbergen maar het is de brug over de Loing, vlakbij de Seine. Genomen op de laatste dag van de trektocht over de Alliers in Frankrijk.

Klein leed

Theo is zijn hooivork kwijt geraakt tijdens het hooien bij het kanohuis. Dus als je een hooivork in je kano vindt neem dan even contact op met Theo van der Valk.

 

Prettige feestdagen