Nieuwsbrief De Kromme Aar 2019-6

nummer 18

De IJssel afvaren in twee dagen langs Zutphen, Deventer tot Kampen. Ongeveer 100 km. Tom Reijchard vond het ook leuk een groot stuk tegen de stroom in te varen. Dat kan ook.

Zuidplas Nieuwkoop

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Waterrecreatiedag Woubrugge op 15 juni

De laatste jaren is de Waterrecreatie dag steeds een groot succes geweest voor onze vereniging. Leuke resultaten bij de drakenbootraces, reddingsdemonstraties en een promotiekraam. Een goede manier om onze vereniging op de kaart te zetten. Wij hebben wel jullie actieve bijdrage nodig.Tom Reijchard heeft een intekenlijst voor de drakenbootraces op het bord in
het kanohuis gehangen.

Grensmaas en Roer

Alles is geregeld door Ries voor deze tocht op 2 mooie rivieren. Ik kan maar 1 reden verzinnen om niet mee te gaan: je houdt niet van kamperen. In dat geval zou ik mij maar over je kampeerfobie heen zetten. Het is de moeite waard.

lees verder

 

Rondje Waterland 30 juni
Broek in Waterland

Broek in Waterland, foto Richard Mortel

Op deze zondag wordt er vertrokken in Broek in Waterland. Het is een tocht van ongeveer 16 km langs Monnickendam en Zuidwoude.

 

lees verder

 

denk eraan:

  • om je op te geven voor de drakenbootraces in Woubrugge: zie lijst in het bord in het kanohuis
  • om je op te geven voor oefensessies met de kano: lees Verenigingsnieuws
  • of je ook wat voor de vereniging kan betekenen: voor onderhoud, schoonmaak, promotie, begeleiden bij kanotochten, een stukje te schrijven voor de Nieuwsbrief enz.
  • vergeet vooral niet veel te gaan kanoën 
Verenigingsnieuws

wolkenIn juni en juli oefensessies van een uur om beter te leren manoeuvreren met de kano. Een terugblik op de kanoclinic voor de roeiers een vooruitblik op de open dagen en andere pr-activiteiten. En natuurlijk de onthulling van de bestemming van de zeekanotrektocht in september: Bretagne, de Duitse Wadden of ….

 

ga naar het verenigingsnieuws

 

Varen op de IJssel op 18 en 19 mei

varen op de IJsselEen geslaagde tocht over de IJssel. Honderd kilometer in twee dagen is een aardig stukje, maar de stroom helpt ook behoorlijk mee.

 

 

Fotoverslag van de IJsseltocht