Maak kennis met de kanosport

Op woensdagavond om 19:00 uur, kan je informatie over de kanosport krijgen.  Je kan ook een stukje varen op de Aarlanderveense Wetering. Een prachtig stuk water vlakbij Alphen. In deze coronatijd altijd even contact opnemen omdat wij ook aan allerlei regels vast zitten. Wil je op een ander tijdstip? Dat kan ook maar bel of mail dan naar de pr-commissie.

Wij zijn enthousiast over de kanosport en willen je graag kennis laten maken met onze vereniging.  Je kan er toerkanoën, grootwaterkanoën, kanopolo, slalomvaren en brandingvaren.

Om snel aan de gang te gaan kan je voor 50 euro een cursus van drie woensdagavonden volgen. Je leert hierbij de basisvaardigheden en je maakt gebruik van het materiaal van de vereniging.

Toerkanoën kan in de omgeving van Alphen maar ook op zee en ander groot water. Ook hebben wij langere trektochten in Nederland, begin juni in het buitenland en begin september op de Waddenzee. In de winter oefenen we in het zwembad. Kijk op de agenda. Wil je onze Nieuwsbrief lezen? Klik op de knop op de Homepage.

Bel of mail met Jan Hordijk (06-22958172) of pr-commissie@krommeaar.nl

Onze vereniging zit aan de Machineweg 2B in Aarlanderveen bij de Zegerbrug.

kano's bij de Berkel