Nieuwsbrief De Kromme Aar 2019/4

nummer 16

Bij de Maasvlakte 2018

Pier Scheveningen

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Hollandse IJssel 7 april

OudewaterOp 7 april is de maantocht op de Hollandse IJssel. Vorig jaar niet doorgegaan in verband met het verwachte slechte weer. Dat is dit jaar opgelost. Dus nu de herkansing, De moeite waard. 

 

lees verder

 

Verslag van het Rondje NIeuwkoop

Op 17 maart was de maandtocht een Rondje Nieuwkoop. Misschien geen orgineel reisdoel, maar altijd geslaagd. Lees een verslag van Evert.

lees verder

Bollentocht 22 april
bloembollen

foto Frans de Wit

Altijd de moeite waard. Het is een jaarlijks terugkerende tocht, maar wij varen niet elk jaar mee. Nu dus wel.

Lees verder

Verenigingsnieuws

kanohuisLees over de workshop onderkoeling en reanimatie en de brief van Mieke over de klusochtend. De korte tochten op de zondagen starten ook. Op 28 april is er een korte tocht in Leiden

lees verder

informatie korte tocht Leiden

Markerwadden 4 mei

foto Cermivelli

Eindelijk eens een plek waar we nog niet eerder zijn geweest. Op 4 mei gaan we er naar toe. Is het al de moeite? Ga kijken. Zet het alvast in je agenda. De toelichting in de agenda verschijnt in de loop van de week.

 

lees verder