18 maart Algemene Ledenvergadering

Hoe staat het met de bouw van trailerstalling, wat doen we aan pr om meer leden te trekken, schaffen we nog nieuwe boten voor de vereniging aan, hoe staat het met cursussen en trainingen dit jaar? Hoe is het met de financiƫn van de vereniging. Je kans om daar met het bestuur over te praten.

Over promotie gesproken: Harald geeft, na de vergadering, een toelichting op de vernieuwingen in de website, die hij wil doorvoeren.

korte tocht of varen op de Waal

Op 5 april is de eerste korte tocht alweer. Dan is het dus echt voorjaar. Vind je het te kort dan kan je ook varen op de Waal op 4 en 5 april. De Waal is niet hetzelfde als de Wetering. Dus kijk ook even welke wensen en eisen de tochtleiding heeft.

de Peddelsteun

Met menig traan is afscheid genomen van de Peddelsteun: de nostalgie voerde hoogtij. Zoals je wel weet was vroeger alles beter. Dat is al weer een aanwijzing/bewijs dat we een selectief geheugen hebben en gelukkig maar. Dus we moeten het nu vanaf januari 2018 doen met een maandelijkse actuele digitale Nieuwsbrief en die is meer van deze tijd en beide media in de lucht houden kost te veel energie. Het is niet anders. We moeten nog wel eens goed naar de Peddelsteun gaan kijken of waardevolle onderdelen allemaal even goed in de Nieuwsbrief terugkomen. Dus mis je iets?

klusochtend data aangepast!

Regelmatig wordt het clubhuis schoon gemaakt. Maar er zijn altijd klussen en klusjes die blijven liggen op tuin- en huishoudelijk gebied. Daarom hebben Ria en Mieke het initiatief genomen om in de wintermaanden een klusochtend te organiseren: elke tweede en vierde dinsdag van de maand te beginnen op 13 november van 9:30 tot 12:30 uur. De bedoeling is niet dat het tot Ria en Mieke beperkt blijft. Graag wat hulp.

zwembad

Zaterdag a.s. 10 november starten de reddingsoefeningen, het eskimoteergebeuren en de kanopolo weer. Er zijn nog wat plaatsen. Dus aanmelding kan nog.

aanmelden voor 10-11, 8-12, 19-1, 16-2 en 16-3 hier

 

kost niets en levert de club geld op

Bestel je cadeau’s via internet van Booking.com, Coolblue, Hema enz. via deze banner. Je hoeft dan alleen maar het bedrijf aan te klikken (bijvoorbeeld Intertoys) en alles loopt zoals altijd.

Niet veel 22 euro, wat we tot nu toe ontvangen hebben. Dit bedrag komt alleen van mijn dochter en mij voor zover ik weet.
Dan is het eigenlijk best veel. Kleine moeite en mooi meegenomen voor de club. Het blijft niet beperkt tot de leden. Ook vrienden, buren, familie en donateurs kunnen gewoon meedoen. Dit plaatje kan je gewoon terugvinden op de website op het menu bij “Steun de AKV”. Wie wil dat niet? Hieronder een uitleg.

Uitleg

Je weet dat je bijvoorbeeld iets bij Wehkamp wilt kopen:

  1. Je klikt op bovenstaande banner
  2. Je gaat naar beneden op die pagina, die dan verschijnt, en je klikt op Wehkamp

wehkamp