AKV kanoseizoen geopend
Afgelopen woensdag 17 april is het AKV kanoseizoen geopend met een kampvuur op het terras. Theo zorgde voor het vuur, Ries had nog een varkenssteak en wat worstjes in de koeling (beschikbaar gesteld door de Sligro in Leiden). Mede dank zij bbq-goeroe Arnoud smaakte alles uitstekend.

redactie Nieuwsbrief
Thijs Reuring, Ries de Graaf, Harald Sprenkeling en Jan Hordijk vormen samen het redactieteam van de website/Nieuwsbrief.
Harald gaat kijken hoe de website overzichtelijker kan worden gemaakt, zodat buitenstaanders gemakkelijk de weg kunnen vinden. De vormgeving van de Nieuwsbrief zal hij ook aantrekkelijke proberen te maken. Best lastig, want een mooiere vorm via andere programma’s betekent als snel dat de Nieuwsbrief bij de spam terecht komt.


Thijs zal op korte termijn alles kunnen doen wat Jan Hordijk doet, zodat de website en de Nieuwsbrief niet van 1 persoon komt af te hangen.
Ries zal gaan zorgen voor een gevarieerder inhoudelijk aanbod.

Groene Hart Toernooi 12 mei


Je vindt de informatie hier in de agenda

tocht naar de Markerwadden op 4 mei
De kanotocht naar de Markerwadden is niet doorgegaan. Het is te koud, een graad of 9, en het waait te hard: windkracht 5. Deze tocht houden we dus nog tegoed.

workshop onderkoeling en reanimatie 24 mei
Op vrijdagavond 24 mei organiseert Marja de workshop. Je kan je nog opgeven. Klik hier voor de agenda. Daar vind je haar e-mailadres.

25 mei Open Dag
Op 25 mei organiseren we een Open Dag. Een wat andere invulling waarschijnlijk dan in het verleden. We houden jullie op de hoogte. Op deze dag organiseren we ook een kennismaking met het kanoën voor de roeivereniging.

15 juni Open Dag Waterrecreatie Woubrugge
Een gezellige en succesvolle dag. Leuk om de drakenbootrace te winnen en goed voor de club om ons te laten zien met kanopolo, reddingsoefeningen en dergelijke. Hou deze zaterdag vrij.

verslag ALV 2019
Van de ALV is een verslag gemaakt door Frans Rijven. Je kunt het verslag hier lezen. Heb je er aanmerkingen op stuur ze dan naar voorzitter@krommeaar.nl

gebruik boten uit de loods
Michiel vertelde mij, Jan Hordijk, dat zijn surfski was gebruikt zonder dat hij op de hoogte was. Het is niet ongebruikelijk dat we boten van anderen proberen om te kijken in welke boten we fijn varen, maar dat gaat natuurlijk in overleg.

kluszaterdag 27 april
De kluszaterdag was, ondanks Koningsdag, een succes. Vooral veel klussen in het groen uitgevoerd. Een van de komende kluszaterdagen wordt ook het pad naar de kom opnieuw bestraat onder leiding van Wim Dieho. De volgende kluszaterdag is op 25 mei.