maart 2022

Klusdag 18 december 2021.

Er was een grote opkomst op deze dag. Veel gedaan en oliebollen gegeten.

Frankrijk

Ook de mechanisatie heeft bij de AKV zijn intrede gedaan. 

Vanuit het bestuur

Er is de afgelopen periode heel veel gebeurd rond het kanohuis door een groot aantal vrijwilligers. Waarvoor dank aan  allen. Op de laatste dag in februari heeft heeft Wim nog een omgewaaide boom in stukken gezaagd. Dit is een van de hobby’s van hem.  Bijna alle covid maatregelen zijn verdwenen en wij kunnen langzamerhand weer met ons winter-/voorjaarsprogramma aan de slag. De zwembadtraining en het kanopoloën in het zwembad zijn er weer op 12 maart en op 9 maart is er een presentatie van Rob Braat. Kijk ook bij de agenda naar de tochten, die al weer gepland staan. Wij hopen jullie weer snel te zien.

 

Jan Hordijk

 

.

Vogels in de Biesbosch

We zijn zeer verheugd om jullie uit te nodigen voor een presentatie door Rob Braat op woensdagavond 9 maart 2022 in ons kanohuis om 20.00 uur.

Het onderwerp is deze keer “Fotovaren in de Biesbosch” ofwel “Vogels in de Biesbosch”. Lees er alles over in de agenda.

Agenda

9 maart
Presentatie Rob Braat “Vogels in de Biesbosch”. Zie hier voor informatie.

12 maart
Zwembadtraining en kanopolo
aanmeldingsformulier

20 maart
Snerttocht

26 maart
Kaag by Night

2 april
Waalweekend

.

Buitenlandse trektocht 2021

Het la weer even geleden de trektocht ten zuiden van Berlijn bij de Dahme en in het Spreewald. Kijk hier naar de foto’s van beide campings.

.

Klussen

Op de klusdag op 18 december en ook nog daarna is er hard gewerkt. De tegels op het pad naar het kommetje zijn verdwenen en de trailerstalling kan afgesloten worden.

.