Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotovaren in de Biesbosch

woensdag, 9 maart 2022 - 20:00 - 22:00

visarend

Na een stilstand van 2 jaar door de corona-pandemie is het weer mogelijk om presentaties te houden in ons kanohuis. In principe zijn er geen beperkingen meer, maar voorzichtigheid blijft wel geboden.

We zijn zeer verheugd om jullie uit te nodigen voor een presentatie door Rob Braat (*) op woensdagavond 9 maart 2022 in ons kanohuis om 20.00 uur. Het onderwerp is deze keer “Fotovaren in de Biesbosch” ofwel “Vogels in de Biesbosch”.
In de corona-tijd heeft Rob veel tijd doorgebracht in de Biesbosch, meestal in de kano, maar soms ook wandelend. En het fototoestel ging altijd mee. Het resultaat is een prachtige foto- en filmserie over de vogels in dit gebied: grote en kleine vogels, op om en boven het water bv. vis- en zeearenden, lepelaars, aalscholvers en nog vele andere. Het ‘middelpunt’ van de serie is het visarendenstel in de Sliedrechtse Biesbosch.

(*) Wij kennen Rob Braat al heel lang van vele presentaties over zeekajakavonturen in o.a. Schotland, Ierland, Denemarken en de Scilly Eilanden. Altijd een goed verhaal en prachtige foto’s.

Gegevens

Datum:
woensdag, 9 maart 2022
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Kanohuis

Organisator

Herman van Huis