november 2020

Tijdens de ALV is onze nieuwe website gepresenteerd.

Lever een bijdrage aan de promotie van onze vereniging.

Een pauze tijdens de struintocht in het Rietveld bij de molen bij de Papenvaart uit 1648. Het zal wel niet dezelfde molen zijn.

Vanuit het bestuur

De eerste bestuursvergadering met het bijna geheel vernieuwde bestuur, op Gert Jan en Jan na, zit er weer op. Het was natuurlijk weer even wennen. Het voltallige bestuur gaat elke eerste maandag van de maand vergaderen. We kijken redelijk tevreden op de Algemene Ledenvergadering terug. Gezien het corona-aantal (30) pasten we nog net in de kerk, waar er normaal 450 zitplaatsen zijn. Het nadeel was wel, dat de akoestiek matig was en dus niet echt uitnodigde voor discussie. Maar het is weer eens prettig iets in echt mee te maken i.p.v. achter het beeldscherm. Als het verslag van de vergadering in het bestuur besproken is, wordt het natuurlijk toegestuurd aan een ieder. Na afloop van de officiële vergadering presenteerde Harald Sprenkeling onze nieuwe website

Jan Hordijk

.

Verslag Markerwadden

Een verslag van het tweede bezoek aan de Marker wadden van Fokko Dam. In een jaar tijd best wat veranderd en deze keer was het wat minder mooi weer.

Lees verder

.

Kanoroutes

Op verzoek van de gemeente gaan we (Wim Dieho en Jan Hordijk) in het Rietveld kijken of er een kanoroute uit te zetten is.

Lees meer

.

Een nieuwe website!

Harald Sprenkeling heeft een super mooie site gebouwd voor onze club.

Lees meer over de nieuwe website

.

Nieuw aquaduct

Het aquaduct bij Leiden over de weg tussen de A4 en A44 is klaar. Daardoor kunnen we vanuit Leiden naar de Horsten varen. Hier Fokko in gesprek met koeien.

Hier vind je de foto´s

.

Geen pepernoten

Het beleid dat steeds wordt aangepast aan de wisselende aantallen coronapatiënten nodigt niet uit tot het organiseren van kanotochten. Dus ook de Pepernotentocht van 6 december gaat niet door. Hopelijk volgend jaar beter?
.

Nieuwe handdoeken

Femke Hamwijk heeft de AKV mooie handdoeken geschonken om de boten af te drogen. Waar wij erg blij mee zijn. (Mieke)

.

Promotie

Onze vereniging moet wat groeien en liefst verjongen. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Denk mee over het maken van een actieplan voor volgend jaar.

Denk mee en klik hier

.