Nieuwsbrief De Kromme Aar 2018-12

nummer 12

We proberen de Nieuwsbrief elke maand wat beter te maken. In de agenda staan natuurlijk de tochten van de komende maand, maar wil je een overzicht hebben over bijvoorbeeld de komende maanden dan is het wat omslachtig misschien. Daarom staat er onderaan de Nieuwsbrief als test een totaaloverzicht. Het oogt wat bescheiden, maar dat komt omdat het programma van volgend jaar nog niet klaar is.

Dit keer geen verslag van de tocht over de Hollandse IJssel. Het weer leek zo slecht te worden, de hele dag forse buien, zodat de deelnemers maar eieren voor hun geld hebben gekozen. Maar een mooie tocht, die we zeker bij beter weer moeten gaan varen.

Ook in de afgelopen mooie zomer was het niet altijd zonnig: hier bij de zeekanotrektocht in september

Bodden in Duitsland

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Zeekano trektocht tweede deel

wolken

In de Nieuwsbrief van november heb je het eerste deel van de buitenlandse zeekanotrektocht kunnen bekijken. Het is een prachtige, afwisselende tocht geweest met redelijk weer. Niet te veel wind en af en toe wat regen. Het was de bedoeling om naar de Duitse Wadden te gaan, maar daar was het weer, net als vorig jaar, te slecht.

Amsterdam Light Festival

Light Festival

foto van Edwin van Buuringen

Het Light Festival. Eigenlijk altijd wel de moeite waard. Het kan wel fris zijn op 15 december. Maar ben je daar op voorbereid klik dan op de knop!

lees verder

Van Katwijk naar Scheveningen en terug.

ScheveningenDe derde poging Katwijk-Scheveningen is gelukt. De eerste keer is men niet veel verder dan de branding in Katwijk gekomen en de tweede keer werd de tocht verplaatst naar Marken, omdat de wind te stevig was. Dat was nu zeker niet het geval. Kijk naar de foto’s van deze prachtige tocht.

kijk verder

Verenigingsnieuws

spanningIn de Nieuwsbrief zal vanaf nu een onderdeel verenigingsnieuws komen. Allerlei informatie uit de vereniging van en door leden. En natuurlijk allerlei ontwikkelingen in de commissies en het bestuur.

verenigingsnieuws

Kanoshop is de exclusief dealer van Zwalker en Stellar. Onder de naam Zwalker geven we wildwatercursussen