Nieuwsbrief De Kromme Aar in februari 2019

nummer 14

Weer genoeg te doen in februari: 2 dagtochten, het zwembad, klaverjassen en op 6 februari om 19:15 uur is er een bijeenkomst voor het voorbereiden van de buitenlandse trektocht met daarna een presentatie over kanoën bij Antartica.

Tocht over de Amsterdamse grachten tijden het Light Festival in 2018.

Amsterdam Light
Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Midwintertocht
Een tocht van 25 km ten noorden van Rotterdam. De tocht wordt georganiseerd door de TKBN, maar Evert regelt onze deelname.

 

ik wil meer weten

Presentatie Antarctica en ................

Plotseling zijn er een viertal presentaties. De eerste al op woensdag 6 februari. De foto bovenaan dit bericht is er van. Het gaat over een zeiltocht naar Antarctica en kanotochten in het Zuidpoolgebied.

 

meer over Antarctica

 

Noorwegen 1986Op 13 februari houdt Hans Mulock Houwer een lezing over het zeekanovaren. Over de ontwikkelingen van de laatste 25 jaar en over tochten naar Groenland en de Faeroer Eilanden.

 

meer over zeekanoën

 

De gegevens over de presentaties op 6 en 13 maart worden de komende weken toegevoegd.

Amsterdam Light Festival 2018
Amsterdam LIght FestivalLees hier het verslag van Hans Parmentier van een koude, maar mooie, tocht.

 

lees verder

Rondje Den Haag wordt Clingendael.
Het Rondje Den Haag zal waarschijnlijk een Rondje Clingendael worden met Martin. Zeker de moeite waard. Deze foto is speciaal bijgevoegd voor Ries en Theo, omdat die nogal van baggeren houden. Voor hen zeker een aanrader.
Ook voor anderen trouwens, want het is er leuk varen. Klik op de onderstaande knop en dan zie je nog meer foto’s.

lees verder over Clingendael

Verenigingsnieuws februari 2019

bezoek wethouder (foto Henk Snaterse)

Lees verder over het bezoek van de wethouder (foto links). Bekijk de toerkalender en denk mee over de buitenlandse trektocht op woensdag 6 februari.

lees verder