Nieuwsbrief De Kromme Aar 2018-7

nummer 7

Weer onderwerpen genoeg voor deze Nieuwsbrief. Kijk vooral ook eens naar …….

Een strandje aan de Havel aan het begin van de avond.

Strandje aan de Havel

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Woubrugge Open Dag Waterrecreatie

Een geslaagde dag. Het mooie weer hielp natuurlijk. De demonstratie kanopolo  was improviseren. De kanopoloërs waren nogal massaal naar het Nederlands kampioenschap. Er bleven er nog vier over voor de demonstratie, waarvan Bart wel een applaus verdient, omdat hij voor het eerst in een kanopolo vaarde. Wil je verder lezen over deze dag? Klik dan op de knop.

 

lees verder

Boa's

We hebben sinds kort last van boa’s in de buurt van ons clubhuis. Zij komen langs omdat sommigen van ons op de Kromme Aar varen. En hoewel onze naam Kanoclub Kromme Aar het tegendeel suggereert mag je op de Kromme Aar tussen de Zegerplas en het Aarkanaal niet varen met een kano. Ook niet met een speedboot trouwens. Graag hier gevolg aan geven, want behalve Buitengewone Opsporings Ambtenaren hebben we ook al boze vissers gehad.

Prachtige tocht op de Kromme Rijn op 8 juli

Een prachtige tocht met de Kromme Aar over de Kromme Rijn. Dit zou ik niet laten voorbij gaan. Een aanrader dus.

 

lees verder

Kopen voor je club.

Kost niets extra’s en helpt onze vereniging. Het is een mogelijkheid om via aankopen op websites, die je toch al doet, de vereniging te steunen. Lees de promotie.
Vanaf vandaag is de Kromme Aar aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons en jou geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.
Koop jij ook bij Coolblue, Wehkamp, HEMA of andere bekende webwinkels?Met Kopen voor de Kromme Aar sparen we tot 8% van elke online aankoop oor de Kromme Aar. 

Hoe werkt het?

  1. 1. KLIK naar onze speciale actiepagina: Kopen voor de Kromme Aar
  2. 2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
  3. 3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop – de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina

Zo eenvoudig is het !! 

Je kunt de banner vinden op onze website onder het menu “Vereniging AKV”

Zeetocht Katwijk Scheveningen

KatwijkDe jaarlijkse zeetocht langs de kust van Katwijk naar Scheveningen en terug. Ook voor beginnende grootwatervaarders te doen. Lijkt het je wat lees dan verder.

 

ik lees verder

 

De Havel de buitenlandse trektocht van 2018

Het was een heel andere trektocht dan vorig jaar in Zweden. Nu warm en droog, vorig jaar veel kouder en natter. Het heeft allebei z’n charme zullen we maar zeggen. In deze Nieuwsbrief het eerste deel van het verslag over kamperen, bivakkeren, koekoeken en wouwen.

 

lees verder over de koekoek en de wouw

De Baronie promotie

De pr-commissie, klein maar dapper, heeft zijn best weer gedaan dit jaar. Deze maand bij het winkelcentrum De Baronie. Van al deze afzonderlijke activiteiten hebben we echt geen hooggespannen verwachtingen. Maar stapje voor stapje moeten we de AKV bekender maken. Iedereen kan natuurlijk zijn bijdrage leveren door vrienden en bekenden te informeren. Elke woensdagavond zijn Tom en/of Jan om 19:00 uur aanwezig om potentiële leden te ontvangen.

We hebben nog bij de Rijnhaven gekeken of we, samen met de surfclub en de roeivereniging, nog iets op het water konden doen. Dat kon wel maar de Rijnhaven was toch te ver van de Baronie af. Dat neemt niet weg dat er sinds kort een mooie steiger is, die ook voor kano’s te gebruiken is.

De steiger in de Rijnhaven.

 

Alphense Groene Hart Kanopolotoernooi 2018

Zondag 3 juni 2018 was het zover, het eerste Alphense Groene Hart Kanopolotoernooi. 

Het bijzondere en unieke aan dit evenement is de teamindeling. Normaal zijn we gewend om met een bekende teamindeling te spelen. Je kent elkaar goed  en je bent op elkaar ingespeeld. De keuze was nu individuele aanmelding en de team indeling vindt willekeurig plaats wat dan ook een heel andere sfeer en spel creëert. Het leuke en vooral mooie was om te zien hoe snel men elkaar leert kennen en hoe in het spel de samenhorigheid bevorderd werd.
Kortom dit krijgt een vervolg!


koek en zopie

waar is de bal?