Nieuwsbrief De Kromme Aar 2019-10

nummer 22

In deze Nieuwsbrief vind je het aanmeldingsformulier van de zwembadactiviteiten van dit jaar. Graag zo spoedig mogelijk invullen. Je helpt ons er mee. Verder een uitgebreid verslag van de kanotrektocht in Denemarken. Ook zijn er in de maand oktober weer een paar mooie activiteiten gepland. Deze Nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door Thijs Reurings en de toercommissie.

Lees snel verder.

Zuidplas Nieuwkoop
Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Zwembadtraining 2019/'20

zwembad met kano´sBinnenkort start de zwembadtraining weer: balansoefeningen, lage steun, hoge steun, eskimoteren, reddingsoefeningen, kanopolo

Belangrijk om je vaardigheden bij te houden en te verbeteren: instructie of zelfstandig oefenen.

Je helpt de organisatie door je zo snel mogelijk aan te melden.

lees verder

 

 

Clubdag

De barbecue was een groot succes door de opkomst, het prachtige weer en de goede organisatie. Het mooie weer zorgde ervoor dat men nog tot laat om het vuur zat. Ries en anderen die hun bijdrage hebben verleend: bedankt.

Kanoweek in Denemarken

Een mooie trektocht in Denemarken. Mooie eilanden, maar een beetje veel wind. Als je er meer over wilt lezen klik dan op onderstaande knop.

 

lees verder

De Horsten

Op 20 oktober varen we een afwisselende tocht door de Horsten en het Koninklijk domein.
De afstand zal ongeveer 10 km bedragen. De tocht is daarom ook uitermate geschikt voor de minder geoefende vaarder of beginnend kajakker.

 

 Meer info

Kaag by Night

Altijd al eens in het donker over een plas willen varen, dan is dit je kans. In de avond van zaterdag 26 oktober gaan we een rondje varen over de Kagerplassen.

Meer info over Kaag by Night

 

foto Robert Voors

 

 

Westeinder plus beklimmen watertoren Aalsmeer

 

10 november staat een tocht gepland waarbij de Westeinder wordt bevaren én de Watertoren wordt beklommen.

 

Meer info

 

 

 

foto Wilgengebroed