Nieuwsbrief De Kromme Aar 2018-12

nummer 12

We proberen de Nieuwsbrief elke maand wat beter te maken. In de agenda staan natuurlijk de tochten van de komende maand, maar wil je een overzicht hebben over bijvoorbeeld de komende maanden dan is het wat omslachtig misschien. Daarom staat er onderaan de Nieuwsbrief als test een totaaloverzicht. Het oogt wat bescheiden, maar dat komt omdat het programma van volgend jaar nog niet klaar is.

Dit keer geen verslag van de tocht over de Hollandse IJssel. Het weer leek zo slecht te worden, de hele dag forse buien, dat de deelnemers maar eieren voor hun geld hebben gekozen. Maar het is een mooie tocht, die we zeker bij beter weer moeten gaan varen.

Ook in de afgelopen mooie zomer was het niet altijd zonnig: hier bij de zeekanotrektocht in september

Bodden in Duitsland

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Zeekanotrektocht tweede deel

wolken

In de Nieuwsbrief van november heb je het eerste deel van de buitenlandse zeekanotrektocht kunnen bekijken. Het is een prachtige, afwisselende tocht geweest met redelijk weer. Niet te veel wind en af en toe wat regen. Het was de bedoeling om naar de Duitse Wadden te gaan, maar daar was het weer, net als vorig jaar, te slecht.

lees verder tweede deelik wil het eerste deel nog lezen

Amsterdam Light Festival

Light Festival

foto van Edwin van Buuringen

Het Light Festival. Eigenlijk altijd wel de moeite waard. Het kan wel fris zijn op 15 december. Maar ben je daar op voorbereid klik dan op de knop!

lees verder

Samenwerken met Kanoshop uit Bergschenhoek

Kanoshop en de Alphense Kanovereniging gaan proberen de samenwerking te verstevigen. Dit kunnen wij op het gebied van promotie goed gebruiken. We werken bijvoorbeeld al samen bij de Watersportdag in Woubrugge.

Kanoshop gaat zich richten op bepaalde merken en gaat daarom oude voorraad de deur uit doen in de winteruitverkoop op 8 december met kortingen van 20 tot 70%

lees verder

Verenigingsnieuws

spanningHier het onderdeel Verenigingsnieuws. Allerlei informatie uit de vereniging van en door leden. En natuurlijk allerlei ontwikkelingen in de commissies en het bestuur.

verenigingsnieuws

Rooster komende maanden

[table “5” not found /]