Nieuwsbrief De Kromme Aar 2019-3

nummer 15

Centraal staat deze maand de Algemene Ledenvergadering op 20 maart.

Het voorjaar is weer losgebarsten. Foto van de maandtocht in Clingendael van 23 februari. Nog wel een rommeltje met die bomen en zo, maar ze zullen het wel opruimen met de voorjaarschoonmaak.

Clingendael

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Ledenvergadering 20 maart

samenwerkenMisschien niet voor iedereen het hoogtepunt van het verenigingsjaar, maar het bestuur is er altijd lang mee bezig. In de verslagen over 2018 moeten we ons verantwoorden en in de jaarplannen 2019 staan onze plannen. Ook moet onze vereniging bestuurbaar blijven. Frans Rijven stopt er dit jaar mee na vele jaren en we zijn dus op zoek naar een nieuwe secretaris, maar in elk geval naar nieuwe bestuursleden. Meld je dus aan. Samen kunnen we een sterke vereniging bouwen.

agenda en stukken

Presentaties 6 en 13 maart

BoddenOp 6 maart is er een presentatie van de zeekano toertocht Oostzee en Bodden en na de pauze het verhaal van de tocht naar de eilandengroep St Kilda

Op 13 maart een verslag van onze buitenlandse trektocht op de Havel 

lees verder over  6 maart

lees verder over 13 maart

Maandtocht 17 maart Rondje Nieuwkoop

Een mooie tocht in Nieuwkoop misschien niet zo’n orginele bestemming, maar altijd goed. Wij boffen maar met zo’n prachtig gebied zo in de buurt.

lees verder  

Verenigingsnieuws

In de Nieuwsbrief zal vanaf nu een onderdeel verenigingsnieuws komen. Allerlei informatie uit de vereniging van en door leden. En natuurlijk allerlei ontwikkelingen in de commissies en het bestuur.

 

lees verder

Hollandse IJssel 7 april

OudewaterDe tocht over de Hollandse IJssel ging vorig jaar niet door, omdat er een volledige dag regen werd voorspeld. Nu dus de herkansing. De moeite waard. Deze keer mooi weer.

lees verder

Kort verslag Midwintertocht 3 februari

Op 3 februari was er een Midwintertocht in de buurt van Rotterdam georganiseerd door kanovereniging Never Dry uit Kralingen. Een kort verslag en wat foto’s vind je hier van Hans Parmentier. Op deze tocht lag er hier en daar wat ijs. Op 23 februari in Clingendael was het volop voorjaar. We gaan weer de goede kant uit.

lees verder

Verslag maandtocht Clingendael 23 februari

we gaan weerHeel mooi weer in prachtige omgeving op de grens van Den Haag en Wassenaar. De foto’s zijn van Martin en Aat.

 

lees verder