Nieuwsbrief De Kromme Aar 2018-8

nummer 8

Ook in de zomervakantie nog een Nieuwsbrief. Dat moet alleen al omdat we de tochten van deze maand aankondigen: de binnenlandse trektocht en de trektocht langs de Duitse Waddeneilanden.

Langs de Pier tijdens de kanotocht van Katwijk naar Scheveningen

Pier Scheveningen

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Kromme Rijn

De tocht over de Kromme Rijn door een prachtige omgeving en met heerlijk weer was zeer de moeite waard. Zie hier een aantal foto’s.

 

kijk verder

Binnenlandse trektocht 2018

GiethoornDit is Giethoorn, maar dan zonder Japanners en Chinezen. In deze mooie omgeving organiseert Theo een trektocht. Wil je meer weten lees dan verder en klik op de knop.

 

ik wil meer weten

Van Katwijk naar Scheveningen en terug.

ScheveningenDe derde poging Katwijk-Scheveningen is gelukt. De eerste keer is men niet veel verder dan de branding in Katwijk gekomen en de tweede keer werd de tocht verplaatst naar Marken, omdat de wind te stevig was. Dat was nu zeker niet het geval. Kijk naar de foto’s van deze prachtige tocht.

 

kijk verder

Verenigingsnieuws

kanohuisIn de Nieuwsbrief zal vanaf nu een onderdeel verenigingsnieuws komen. Allerlei informatie uit de vereniging van en door leden. En natuurlijk allerlei ontwikkelingen in de commissies en het bestuur.

 

verenigingsnieuws

Voorbereidingsweekend zeetrektocht

StellendamVan 8 t.m. 15 september is de zeetrektocht op de Duitse Wadden. Er is van 17 tot 19 augustus een voorbereidingsweekend dat voor minder ervaren zeekanoërs noodzakelijk is om bij te wonen. Behalve noodzakelijk is het ook gewoon leuk.

 

lees verder

Haveltrektocht tweede deel

koeienDit is het tweede deel van het verslag van onze Havel buitenlandtrektocht in juni 2018 met hier een foto van koeien, die de schaduw opgezocht hebben aan de Elbe

lees hier deel 2

Wil je het eerste deel nog eens lezen klik dan op onderstaande knop

eerste deel

Geheime missie (29 april)

Lekker actueel de Nieuwsbrief. Een verslag over een tocht van 28 april (wel 2018). En zelfs dan wordt de kopij nog na de inleverdatum ingeleverd door deze meneer Ries, die hier ons zo vriendelijk toelacht en zo is hij ook. Hij klaagt in zijn stukje een beetje over het geringe aantal deelnemers, maar het was geen clubtocht, nergens bekend en heel slecht weer. Valt het aantal nog mee. In zijn begeleidende brief vraagt hij geen achternamen in de Nieuwsbrief te noemen. Dat maakt het natuurlijk extra geheimzinnig.

 

lees en huiver, voor de liefhebbers van modder en regen