oktober 2020

16 oktober de Algemene Ledenvergadering

Om bij te komen van de ALV op 17 oktober naar de Marker Wadden?

Zuidplas Nieuwkoop
Een foto van de maandtocht in De mark en de Biesbosch.
Klik hier voor foto’s van Leiden, de Mark en de Biesbosch

Vanuit het bestuur

Het bestuur is vorige week voor de laatste keer in de huidige samenstelling bij elkaar gekomen. Alleen Gert Jan Op ’t Landt en Jan Hordijk blijven nog even.
De komende maanden wordt er nog het een en ander gedaan aan het onderhoud van het terrein en de afbouw van de trailerstalling. Daar kan je hieronder meer over lezen. Daarvoor is hulp van een ieder nodig. Er is in elk geval een klusdag op 28 november. maar het is niet uitgesloten dat er extra dagen bij komen.
De afgelopen maanden zijn er 2 verenigingsboten bijgekomen en heeft Ries de vereniging een sup geschonken. Suppen schijnt prima voor je evenwicht te zijn. Lees hieronder hoe je er gebruik van kunt maken.

Jan Hordijk

.

De Mark en De Biesbosch

Een verhaal van Ries over de binnenlandse trektocht. Voor de liefhebbers van kou, regen en kamperen. Ook een tocht om je conditie te verbeteren. Het viel natuurlijk allemaal reuze mee.

Lees verder

.

Clubdag kanotocht in Leiden

Iedereen was de corona een beetje zat. Het gevolg was dat er een zeer grote aanmelding voor de BBQ was: 40 man. Toen konden we de coronaregels niet meer handhaven en ging het niet door. De kanotocht naar Leiden ging gelukkig wel door met mooi weer en een grote groep.

.

Marker Wadden

Op zaterdag 17 oktober is er een kanotocht naar de Marker Wadden. Het is een tocht over groot water dus je moet wel voldoende kano-ervaring hebben. De Marker Wadden zijn zeker de moeite waard om te bekijken.

Lees verder in de agenda

.

Den Bosch en de Dommel 8 november

Wie al eens in de binnenstad van ’s Hertogenbosch gevaren heeft, weet hoe leuk dat is. Het vaarwater wordt gekenmerkt door smalle, diep liggende grachten met steile en hoge kades waarvan een deel onder de stad ligt. Lees hier meer.

.

Ophogen en onderhouden terrein

Er moet het een en ander aan het terrein gebeuren: vloer van de trailerstalling, het terras moet opgehoogd worden en het terrein naar de kom moet aangepakt worden.
Wil je daar meer van weten klik dan hier.

.

Ries bedankt voor de schenking van je sup

Wil je eens een SUP proberen, hij ligt op plek F7 en F14  de peddel staat in het peddelrek.

Ook is onze verenigingsvloot met 2 Engelse zeekajaks uitgebreid.
Lees hier verder

.

Reserveren
kano’s

Het reserveren/ afschrijven van de verenigingskano’s doen we op de lijst die in de kanostalling aanwezig is. Wie willen er zo voor zorgen dat vraag en aanbod zoveel mogelijk op elkaar zijn afgestemd.
Lees hier wat je kan reserveren.

Agenda

t.m. november
16 oktober Algemene Ledenvergadering
17 oktober Marker Wadden
8 november Den Bosch & De Dommel
Ga naar Agenda >>

Clubdag 2020

Leiden

eerste camping

Leiden en de Biesbosch
Tocht door Henk Snaterse in Leiden op de clubdag en trektocht over de Mark en in de Biesbosch.
.