Nieuwsbrief De Kromme Aar 2019-8

nummer 20

Het oefenweekend voor zeevaren in Zeeland van 10 t.m. 12 augustus gaat i.v.m. de stormverwachting niet door. Er is een verkort alternatief zondag 11 augustus op de Westeinderplas bij Kudelstaart. Je vindt het hier.

In deze Nieuwsbrief verslagen van de Allier, de Marker Wadden, het Lauwersmeer en aankondigingen voor de trektocht in Denemarken, de Urlaubswoche in Berlijn en vergeet onze clubdag op 21 september niet.

Dit is geen moderne kunst maar het uitzichtpunt op de Marker Wadden

Zuidplas Nieuwkoop

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Buitenlandse trektocht op de Allier

Een trektocht op de prachtige rivier de Allier.  Je ziet op de foto, dat het huishoudelijke werk ook op een  eilandje in de rivier gewoon door gaat.

 

lees verder over de Allier

 

Freundschaftstreffen Berlijn september 2019

Van 1 tot 7 september is er een Freundschaftstreffen in Berlijn in het kader van de ontmoetingen die om de twee jaar in Nederland of Duitsland plaatsvinden. Wil je daar iets meer van weten klik dan op lees verder.

 

lees verder

Weekend Waddenzee en Lauwersmeer

Verslag van een fris maar leuk weekend in Groningen. Maak kennis met Vierhuizen. 

 

Waddenzee, Engelsmanplaat en Vierhuizen

Marker Wadden veel meer dan ik verwacht had.

Hier een luchtfoto op Google Maps van de Marker Wadden. Een gebied in ontwikkeling wat nu al de moeite waard is. Het doel is om de natuur in het Markermeer te herstellen. 

 

lees meer

Korte tocht Boskoop met Fokko

Fokko is maar net van vakantie en maakt al een korte tocht met Theo in Boskoop.

 

lees verder

Zeetrektocht Denemarken

Van 31 augustus t.m. 8 september is er een zeetrektocht in Denemarken ten zuiden van het Deense eiland Funen. Wil je er meer over weten klik dan op meer weten. 

Het voorbereidingsweekend gaat i.v.m. de weersomstandigheden niet door en is vervangen door een voorbereidingsdag bij Kudelstaart. Zie de agenda 11 augustus.

 

meer weten trektocht Denemarken

Verenigingsnieuws augustus 2019

In het verenigingsnieuws lees je in elk geval over de zeilkano van Harald en over de twee nieuwe boten die ons geschonken zijn door het oud-lid Jan-Maarten Hamaker.

Ook lees je over de binnenlandse trektocht die niet doorgaat? Hoe kan dat en wat dan we er aan?

lees het verenigingsnieuws