Bericht van Mieke over Cees Hilhorst

Vanmorgen, donderdag 29 maart, werd ik gebeld door Cees Hilhorst met de mededeling dat hij voorlopig niet kan deelnemen aan het kanovaren, toer– en/of trektocht. Met het verzoek om dat aan jullie door te geven. Cees sprak langzaam en bedachtzaam maar ik kon hem wel goed verstaan. Afgelopen weekend heeft Cees thuis een herseninfarct gehad, maar het verhaal was teveel voor hem om helemaal te vertellen.
Zijn toestand is nu zo dat men weet dat de bloedprop in zijn hersenen er nog zit. Daar krijgt hij bloedverdunners voor en dat wordt verder onderzocht. Verder praat Cees langzaam maar verstaanbaar en zijn linkerarm, zoals Cees het verwoord, hoort even niet bij hem. Hij gaat zijn best doen om weer in de kano te komen.

Cees is vanuit het ziekenhuis overgebracht naar:
Revalidatiecentrum BREDA
Brabantlaan 1
4817 JW Breda
076 – 5797900 (nummer Cees 076 – 5797324)
Verzoek van Cees om geen e-mail te sturen en ook heeft hij nu geen mobiel telefoonnummer. Een kaartje zal hij heel leuk vinden .

Groeten , Mieke Wolthuizen

aanvulling Mieke zaterdag 31 maart
Vanmorgen Cees gesproken en hij klonk beter maar de situatie is verder nog onveranderd. Telefonisch is hij te bereiken onder nummer 076 – 5797324 als hij op zijn kamer is. Bezoektijden in overleg met Cees op de weekdagen alleen ’s avonds van 18.30 – 21.30 uur. In het weekend van 13.30 -17.00 en 18.30 – 21.30 uur.

aanvulling Jan Hordijk 27 april
Cees loopt weer zonder rollator. Zijn linkerarm werkt niet goed. Hij heeft er wel kracht in. In zijn linkerhand heeft hij nog geen gevoel. Hij zegt dat hij heel langzamerhand weer vooruit gaat. Cees´s eerste doel is weer zelfstandig wonen en hij hoopt volgend jaar, met of zonder hulp, weer een keertje in de kano te zitten.