Berichtje Cees Hilhorst

Hoi AKV-ers,

Via deze weg wil ik al degene die de moeite hebben genomen om mij een kaart of anderszins hun betrokkenheid met m’n herseninfarct van eind maart, bedanken voor de belangstelling en de bemoedigende woorden en teksten op de grote en kleine kaarten die ik mocht ontvangen.

Sinds pinksteren ben ik weer thuis en probeer ik het “normale“ leven weer op te vatten, dat viel mij wel even knap tegen, die gewone dagelijkse handelingen werden steeds weer nieuwe uitdagingen.  Dat maakt de mens ook weer creativer en ik leer daardoor ook beter omgaan met de beperking van het niet meer onder controle hebben van mij linker arm en -hand, daar is nog geen verbetering in gekomen, het lopen gaat wel weer, maar m’n balans laat nog wel wat te wensen over.

Om niet in de verleiding te komen om toch achter het stuur van m’n auto te kruipen heb ik hem geschorst, en me daarmee de tijd gegeven om verder te revalideren dit jaar. Wat betekend dat ik ook voorlopig niet naar Alphen kan komen om jullie een heel fijne trektocht te wensen voor straks, ik lees wel hoe het verlopen is.

Met groet en tot ziens, Cees Hilhorst.