Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Binnenlandse trektocht

donderdag, 25 augustus 2022 - 09:00 - zondag, 28 augustus 2022 - 17:00

Van Zoutkamp naar Zoutkamp via het Hogeland en de stad Groningen.

Van 25 augustus tot en met 28 augustus staat de binnenlandse trektocht op het programma.
Het worden vier flinke dagtochten van elk ongeveer 25 km. en we maken er weer een echte trektocht van. Alles meenemen dus in en op de boot. Nog nooit hebben we op een trektocht in Groningen door en in de directe omgeving van de stad gevaren. Dat staat nu op het programma waarbij we ook een nacht bij de Groningse Kano Vereniging staan.
Groningen heeft de naam dat je diep in het landschap vaart en dat je door de rietkragen weinig ziet. Voor een deel is dat waar, maar gelukkig zijn er in de route ook genoeg wateren waar we wel zicht hebben. We komen ook door dorpjes waar de rust en ruimte volop te vinden is. De bruisende stad Groningen gaan we goed meenemen door ook in de grachten zoveel mogelijk te varen.
Voldoende afwisseling voor een mooie vierdaagse kanokampeertocht denken wij (Ries en ik) en we hebben er al weer zin in..

Om in de stemming te komen een oud liedje van Ede Staal over het noordelijke deel van de tocht.
Ede Staal – t Hogelaand (dvd versie) – YouTube. (Even de advertenties overslaan en je bent er.)

Wie gaat er mee?

Inschrijven kan via de website of direct bij Wim Dieho (wimdieho@ziggo.nl) Tel: 0686641802. Je kunt ook terecht bij hem voor  vragen over de tocht (de zwaarte bijvoorbeeld), het kamperen en of “deeltijd” varen mogelijk is. We gaan waarschijnlijk al woensdag middag 24 augustus naar Groningen, maar je kan ook donderdagochtend om 09:00 uur klaar staan bij de startplek.

Wie weet zien we elkaar in Groningen.  Ries en Wim.

 

Gegevens

Begin:
donderdag, 25 augustus 2022 - 09:00
Einde:
zondag, 28 augustus 2022 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

Wim Dieho
Ries de Graaf