Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Snerttocht

zondag, 19 maart 2023 - 11:00 - 20:00

Zondag 19 Maart gaan we weer de Snerttocht varen.

De exacte locatie is zoals wel vaker een beetje afhankelijk van de (weer/deelnemersveld) omstandigheden, maar in principe houden we vast aan een afstand van max. 15 km, bij voorkeur te eindigen in de buurt van ons clubhuis.

Als het weer ons toestaat een pauze in te lassen zullen we die ter plekke improviseren, maar zo niet dan kan er besloten worden in een keer door te varen naar het eindpunt.

Ries heeft ons laten weten dat hij de gezelligheid miste van het samenzijn in ons clubhuis en wil deze keer weer leden (+ evt. aanhang) die niet meevaren uitnodigen om aan te schuiven.

Omdat het een hele organisatie is om voor een groot gezelschap eten te bereiden en de kantine aan te kleden wordt er alleen vegetarische snert gemaakt, maar ik denk dat niemand zich daar over zal opwinden.

Bij terugkomst in het clubhuis zullen we zonder twijfel worden opgewacht door vriend Berenburg of kunnen genieten van (alcoholvrije) glühwein of chocomelk. (1 drankje bij de maaltijd inbegrepen) Na het afzakkertje, afdouchen en wellicht een spelletje tafelvoetbal zal Ries het startsein geven om aan tafel te gaan.

De kosten van de snertmaaltijd afgeblust met een toetje zullen € 7,– pp. bedragen en voor jeugdleden € 4,50. Als je je bedenkt dat je dan thuis de verwarming gewoon uit kan laten, heb je bijna voor niets gegeten.

Zorg voor voldoende warme kleding en bescherming tegen wind en regen.
Onnodig te vermelden dat het dragen van neopreen/zwemvest verplicht is.

Vertrek (wegrijden) vanaf het clubhuis om (stipt) 11:30 uur, verwachte terugkomst rond 16:00 uur. Graag uiterlijk woensdag 15 Maart aanmelden.

Zie jullie allemaal op zondag 19 maart 11:00 uur.

Sportieve groet,

De Toercommissie en Ries

Gegevens

Datum:
zondag, 19 maart 2023
Tijd:
11:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Kanohuis

Organisatoren

Tom Reijchard
Ries de Graaf