Kanocursus jeugd juni 2021

Op dinsdag 22 juni start AKV Kromme Aar weer met een jeugd kanocursus van 4 wekelijkse trainingen/instructielessen. De cursus is voor iedereen die kennis wil maken met kanoën/kajakken.
Voor de jeugd bestaan deze trainingen uit de eerste beginselen van het kanovaren en een instructie kanopolo en slalomvaren. Kanopolo is een leuk en opwindend balspel, lekker op het water en het is een teamsport.

Bij slalomvaren wordt een parcours op wildwater zo snel mogelijk afgelegd. Zowel voor kanopolo als slalom kunnen we terecht op onze oefenvijver bij de club. De trainingen van de jeugd start om 18.30 uur.

kanoslalom

Voor de volwassen geven wij ook instructietrainingen. Dit zal dit jaar gebeuren in kleine groepjes van 4 deelnemers met een instructeur. Ook hierbij leren wij de deelnemers de basistechnieken van het kanovaren aan voor toervaren en andere disciplines.
De deelnemers aan de volwassenen instructie worden in overleg ingedeeld. De cursus start vanaf de club en staat onder begeleiding van ervaren kano-instructeurs.

U vindt ons aan de Machineweg 2-C, 2445 BB Aarlanderveen. Dat is bij de Zegerbrug.

Bij AKV Kromme Aar is het mogelijk om tochten te varen en/of te trainen voor kanopolo, slalom- of vlakwater wedstrijdvaren.

Voor meer informatie over de cursus of de vereniging mail ons pr-commissie @krommeaar.nl
of bel Jan Hordijk 06 229 581 72