Prachtige tocht, vooral de Regge is bijzonder mooi.

De binnenlandse trektocht was van 17 tot 20 augustus 2017. Er waren 4 deelnemers:  Wim, Thea, Theo en Ries. Andere potentiele deelnemers hadden zich blijkbaar laten afschrikken door de aankondiging (‘avontuurlijk, overdragingen,  overnachtingen nog niet helemaal  rond, ….’), maar onterecht. We hebben op mooie campings overnacht en ook de tocht was schitterend. De Bornse Beek was prachtig vanaf het begin bij het winkelcentrum in Hengelo tot aan het gemaal in Almelo. De vaart door Almelo en het stukje Twentekanaal waren een beetje saai, maar de Eksosche AA en de Linderbeek waren daarentegen wel weer mooi en de Regge is een echte aanrader. Deze is grotendeels in oorspronkelijke staat teruggebracht, meandert tot aan de Vecht en is anderhalf keer zo lang geworden als voorheen. Als laatste een paar kilometer Vecht tot eindpunt de sluis voor Dalfsen.