Zondag 7 januari 2018 was weer de traditionele nieuwjaarsreceptie. Traditioneel? Deze keer niet zo heel traditioneel: we begonnen later dan gepland omdat Ries de beamer was vergeten. En omdat onze voorzitter Jan ziek was, hield Evert de nieuwsjaartoespraak.


Hierin kondigde hij aan dat we bezig zijn om de inbreng van de leden te vergroten en het bestuur in te krimpen. Tijdens de algemene ledenvergadering wordt hierover verdere informatie gegeven. En Evert presenteerde de tochtagenda van 2018.
Ook niet traditioneel was dat Mieke en Ria de boel een extra gezellige aankleding gaven .. ze schoten een paar kanonnen met zilver- en goudkleurige confetti af. Dit gaf niet alleen een hoop dingetjes in ieders haar, maar ook een gezellige aankleding van de kantine en op de vloer. Dit houden we erin!


Al met al een geslaagde bijeenkomst, met veel meer deelnemers dan de vorige jaren.

En nog een aantal foto´s van de receptie.