Het is weer zover. Of eigenlijk is het al haast te ver. Zo begon een paar weken geleden mijn oproep om, nog voor het voorjaar losbarst ons mooie kanoterrein even na te lopen en waar nodig wat te snoeien. Ik had uit de losse pols een datum geprikt in de hoop wat enthousiastelingen te kunnen porren die mij wilden helpen om deze klus te klaren.

geweldige opkomst

De opkomst was overweldigend. Meer dan tien deelnemers. Ja, dan is het met een paar uur gefikst! Zoals afgesproken stond om 9.00 uur de koffie klaar en had Hanneke, zoals toegezegd een heerlijke cake meegenomen. Theo was vandaag wel de grote man waarvoor dank. Hij nam ons mee op een schouwronde zoals dat heet en gaf, als een echte professional, gewapend met een krijtje aan waar gesnoeid mocht worden en waar niet. Heel duidelijk allemaal en iedereen wist gelijk wat er te doen stond. Met zo’n grote groep gaat het dan ineens heel snel.

Rond half één waren we klaar en stond er voor de liefhebbers nog een kop erwtensoep te dampen in de kantine. Alles bij elkaar was het een meer dan geslaagde dag en het behaalde resultaat boven verwachting goed. Dank aan alle deelnemers.

Theo, Hans, Hanneke, Mieke, Aat, Ron, Jacques, John, Gert Jan en Chris.

Henk Snaterse