Havelberg, een plaats vlakbij de plek waar de Havel in de Elbe uitkomt.

Op woensdag 14 maart is in het kanohuis een bijeenkomst geweest over de bestemming van de trektocht van dit jaar. In de aanbieding waren een trektocht over een mooie meanderende rivier de Havel in de buurt van Berlijn, waarbij nog een laatste dag op de Elbe mogelijk is, een tocht over de Altmühl in Beieren en een tocht over de Brda. De Altmühl viel o.a. af omdat de kanomogelijkheden op deze verder mooie rivier te beperkt zijn voor een week. De Brda is wel aantrekkelijk en ver en goed bevaarbaar en zal over 1, 2 of 3 jaar wel weer eens aan de beurt komen.

Het is dus geworden de Havel in Saksen-Anhalt met de laatste dag of dagen varen op de Elbe. Zoals het er naar uit ziet zal er zeker een man of 10 meegaan.

Aanmelden kan, als je dat nog niet gedaan hebt, op het aanmeldformulier bij de agenda