Op zondag 6 mei was er een korte tocht over de Westeinderplassen en tussen de eilandjes bij Aalsmeer, georganiseerd door Michael Appel. De eilandjes zijn nu veelal in gebruik voor recreatie, zie onderstaande watertoeristen, en voor een klein deel nog voor de tuinbouw.


Omdat Fokko zijn Garmin (fiets TomTom) bij zich had hebben we de route mooi kunnen vastleggen. Dat vind je terug op de onderstaande kaart. We zijn gestart en geëindigd bij het rode puntje en we hebben gepauzeerd bij het gele puntje op de eilanden en bij een strandje bij Aalsmeer.

Voor de liefhebbers.
Linksboven, op het grijze vlak, zit een teken om de toelichting te openen, rechts boven een mogelijkheid om te kaart te vergroten.

Het was een mooie, afwisselende tocht. Het mooie weer hielp zeker daarbij.


Vertrek vanaf het strandje bij Aalsmeer.