Het was prachtig weer in Woubrugge. We stonden met een marktkraam op een prima plek langs de Heimanswetering en we hebben veel aandacht gekregen met kanopolo, wat reddingsoefeningen en natuurlijk met de drakenbootraces.

De eerste race was een drama. Iedereen rommelde maar wat met de peddels, maar de tweede race ging veel beter. Zoveel beter dat we, wat de gemiddelde tijd betreft, op de eerste plaats stonden. Dus we moesten de finale nog varen en dat leek goed te gaan, maar toch niet. Zie de film hieronder.

De drakenboot races waren niet vrijblijvend. Kijk maar naar de verbeten gezichten en dat was nog onderweg naar het startpunt.

Uitreiking beker voor de toch nog wel enigszins eervolle plaats. Zenuwachtige types trouwens

 

Er is altijd wel iemand die graag op de foto wil: bij deze Henk