Sfeerimpressie kanopolowedstrijden Windhappers in Den Haag.

Zondagochtend 30 september vertrokken we in alle vroegte naar Den Haag. Vlakbij de Uithof is de kanovereniging “De Windhappers” gelegen waar deze dag in het teken stond van kanopolowedstrijden.

Wij waren met een team van oude cracks, Robert, Jacques, Anton en Gert Jan en onze nieuwe sterspelers Han en Jelle. Han en Jelle zijn zich steeds meer aan het professionaliseren in het kanopolo en hebben steeds meer spelinzicht. Mooi om te zien 😊

De wedstrijddag was goed gevuld, veel wedstrijden, we hebben er vijf gespeeld en tussendoor waren er scheidsrechtertaken. Kortom een goed gevulde dag.

De eerste wedstrijd voeren we tegen de Zwetplassers uit Wormer. Dit team had zich zeer goed voorbereid wat betekende: snel varen, goed teamverband en goed balspel. Gert Jan was zo onder de indruk dat hij zich niet geheel kon beheersen en zijn eerste rode kaart wist te bemachtigen: één wedstrijd niet meespelen en op appel komen bij de wedstrijdorganisatie. Er zal nog lang over worden nagepraat.

De wedstrijden waren van een leuk niveau en we hebben ons goed vermaakt. Jelle en Han hebben de smaak te pakken. We gaan komende tijd dus weer lobbyen om het kanopolo bij de AKV meer kansen te geven.

KANOPOLOTEAM AKV “DE KROMME AAR”

polobal