Van woensdag 26 augustus tot en met zondag 29 augustus.
Al onze spullen van de buitenlandse trektocht zijn al weer netjes opgeborgen en liggen klaar voor een volgende kanokampeertocht. Dit keer wordt het weer een echte trektocht. Vier dagen varen in Noord Holland van kleine poldertjes tot een rondje in Alkmaar en over de mooie boezemwateren van de oude polders. We “raken” zelfs nog even het Markermeer aan. Het belooft een mooie afwisselende tocht te worden.

We verzamelen woensdagavond op de eerste kampeerplaats zodat we donderdagochtend gelijk dat trektocht gevoel hebben. Weten jullie het nog. Alles wat je voor vier dagen nodig hebt in je kano zien te proppen en rond 09:30 uur afvaren.

Eventueel kan je donderdag aanhaken maar dan moet je wel om 09:30 uur met gepakte kano klaar liggen op het startpunt.  De tochten zullen gemiddeld 25 km zijn, en we varen op makkelijk water. Wie gaat deze uitdaging met ons aan? We zijn al met zijn vieren maar we zouden het leuk vinden als we gezelschap krijgen van een flinke groep AKV’ers. Omdat we i.v.m. de kampeerplaatsen begin augustus een indruk willen hebben wie er mee gaan, vragen we je als je mee gaat varen, je al aan te melden bij Wim. Dat kan via appje direct aan hem of via mailbericht aan hem.

Nou we zijn benieuwd.

De organisatoren Ries de Graaf en Wim Dieho

Wim: 0686641802, wimdieho@ziggo.nl
Ries: 0653720016 ries.degraaf@planet.nl