Van 14 t/m 21 augustus is er een buitenlandse zeetrektocht bij Rügen. Er zijn op dit ogenblik 6 deelnemers.

We gaan net als vier jaar geleden naar het eiland Rügen.Vier jaar terug hebben we de zuid- en oostkust gevaren en we zijn toen geëindigd in Prora. Dit jaar willen we de west- en noordkust varen en dan hopen we weer te eindigen in Prora. Vanaf Prora kunnen we met de trein terugkeren naar ons beginpunt om de auto’s op te halen. Als de wind roet in het eten gooit, zullen we de plannen aanpassen.
De bestemming houdt in dat het een echte trektocht gaat worden, met elke dag inpakken en uitpakken. We mikken op 5 vaardagen en 1 dag om de auto’s op te halen en nog iets van het eiland te zien. Onderweg komen we misschien langs een paar dorpjes waar winkels zijn, maar we zullen altijd voor een aantal dagen eten aan boord moeten hebben.
De afstand naar Rügen is 800 km.
contact: Hans Parmentier