Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Den Bosch – Dommel 8 november

zondag, 8 november 2020 - 08:00 - 17:00

Den Bosch

Wie al eens in de binnenstad van ’s Hertogenbosch gevaren heeft, weet hoe leuk dat is. Het vaarwater wordt gekenmerkt door smalle, diep liggende grachten met steile en hoge kades waarvan een deel onder de stad ligt. Dat betekent dat we daar in het donker varen. Het is af en toe zo donker dat je geen hand voor ogen ziet.
Bij een vorig bezoek aan de stad hebben we bij een café genoten van Bossche bollen, dat zit er dit jaar vanwege corona niet in. Om de tocht niet al te kort te laten zijn, beginnen en eindigen we met een stuk op de Dommel. Vanaf de Dommel varen we zo de stad in.
Gezien de aard van het vaarwater gelden de volgende deelname-eisen:
 Een functionerende hoofdlamp
 Zwemvest aan
 Het is moeilijk zo niet onmogelijk om na omslaan op de kant klimmen
Volkomen vertrouwd zijn met de kano is een vereiste. Deze tocht is niet geschikt voor beginners.
De vaarafstand is ongeveer 15 km, waarvan een kleine 5 in de stad. Vertrek vanaf het clubhuis om 9 uur. Het startpunt ligt in het buurtschap Halder in St.Michielsgestel.

In verband met Corona reizen we met maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens per auto. In de auto dragen we een mondkapje.
De regeling voor vervoersvergoeding is van toepassing. Omdat we met minder mensen per auto reizen dan gebruikelijk en omdat het ongeveer 90 km is naar het startpunt, zal de vervoersvergoeding vrij hoog uitvallen.

Aanmelden uiterlijk op vrijdag 6 november.

 

 

Gegevens

Datum:
zondag, 8 november 2020
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie: