Korte berichten

brievenbus

2 juli 2018
Marijke van der Linden is afgelopen maand weer lid geworden. Weer van harte welkom Marijke.


28 mei 2018 lustrum roeivereniging
De roeivereniging bestaat 40 jaar en zou 25 en 26 mei het lustrum vieren. Ook wij zouden er een kleine bijdrage aanleveren. Rob Vriend zou een tiental roeiers ontvangen in de kano. Door het plotseling overlijden van een van hun roeileden (Nico Gaastra) in een boot op het Aarkanaal  is deze viering niet doorgegaan.


14 mei 2018 Cees Hilhorst
Cees Hilhorst gaat op vrijdag 18 mei naar zijn huis in Rijen. Hij voelt zich goed, zijn linkerarm doet mee zolang hij zich daarop concentreert dus dat is al heel wat. Thuis krijgt hij in overleg met Maatschappelijk Werk hulp in huis en probeert hij maaltijden aangeleverd te krijgen. Verder gaat hij dan voorlopig twee keer per week naar Breda voor verdere therapie. Cees werkt hard aan verder herstel. Iedereen die aan hem heeft gedacht, in welke vorm dan ook, wil hij heel hartelijk bedanken en zodra de gelegenheid er is, zal hij dat zelf doen. (Mieke)


2 mei 2018 René Boschman
René Boschman heeft zich aangemeld als nieuw lid. Nieuw is niet het juiste woord, want hij is een jaar of 15 geleden ook lid geweest. Hij heeft vele jaren buiten Alphen gewoond en is nu weer teruggekeerd in Alphen en bij de AKV. René welkom.


27 april 2018 Cees Hilhorst
Cees Hilhorst wil je jullie hierbij bedanken voor alle aandacht en voor de vele kaarten. Heel langzaam gaat het beter met hem: hij loopt nu weer zonder rollator. Zijn linkerarm en -hand geven problemen. Hij heeft er wel kracht in, maar hij heeft geen enkel gevoel in zijn linker hand. Hij oefent veel en zijn eerste doel is weer zelfstandig te worden, zodat hij weer thuis kan wonen. Hij hoopt volgend jaar, met of zonder hulp, weer een keer in de kano te zitten, maar hij realiseert zich wel dat het nooit meer wordt zoals het was.

Telefonisch is hij te bereiken onder nummer 076 – 5797324 als hij op zijn kamer is.
Bezoektijden in overleg met Cees op de weekdagen alleen ’s avonds van 18.30 – 21.30 uur. In het weekend van 13.30 -17.00 en 18.30 – 21.30 uur.
Adres: Revalidatiecentrum BREDA, Brabantlaan 1, 4817 JW Breda.


20 april 2018 sjorbanden kwijt
Toch niet weer hè. Helaas ben ik wederom mijn zwarte sjorbanden kwijt. Nu zult u denken dat ik dat expres doe om aandacht te krijgen of dat dit het gevolg is van een beginnende hersenaandoening waarbij het korte termijn geheugen wordt aangetast.  Het zal zo zijn maar…  Geen idee waarom mij dit overkomt. Feit blijft dat ik nu misgrijp. De laatste keer dat ik ze in mijn handen had was op 14 april. Na onze mooie tocht naar de Horsten. Bij het afladen op de club waren ze er nog. Wie heeft ze gezien. Graag in mijn boot leggen zodat ik er weer gebruik van kan maken. (Henk Snaterse)


9 april  Garmin GPS
Gisterenavond na een mooie kanotocht bij het clubhuis een Garmin GPS gevonden Het lijkt me een duur ding dus iemand zal het dus wel missen. Contact opnemen met Chris Bothof. (bothof.visser@gmail.com)