Nieuwsbrief 10 oktober 2018 AKV

Nieuwsbrief De Kromme Aar 2018-10

nummer 10

De Nieuwsbrief gaat ook gewoon buiten het “echte” seizoen door, maar zal wel wat ¨dunner¨ zijn.

Hieronder een plaatje van de buitenlandse trektocht in de duinen van de Oostzee ten west van Rügen. Het verslag vind je in het novembernummer.

kamperen in de duinen

Hieronder zien jullie de inhoud van deze Nieuwsbrief. Door op de titel te klikken gaat het artikel open. Je kan het ook weer sluiten door weer op de titel te klikken.

Sommige berichten zijn klein en andere zijn groter. Bij grotere berichten word je doorverwezen door een knopje “lees meer”.

Rondje Vinkeveen zaterdag 13 oktober

Luchtfoto van de Vinkeveense Plassen, mei 2018Een mooie maandtocht op de zaterdag op de Vinkeveense Plassen en over de riviertjes de Angstel en de Winkel. Onder de knop kan je verder lezen en je aanmelden.

 

lees verder

Aanmelden zwembad

zwembad met kano´sOp 10 november beginnen de zwembadactiviteiten alweer. Meld je hier aan voor reddingsoefeningen, eskimoteerinstructie, zelfstandig oefenen of kanopolo.

 

meld je hier aan

Nieuwe boot en nieuwe leden

nieuwe bootVoor de reddingsoefeningen in het zwembad en voor het varen met nieuwe leden hadden we behoefte aan een boot, die niet te kwetsbaar is en ruim en redelijk stabiel. We hebben een Perception Essence 17 aangeschaft na testvaarten bij Bloem door Hans en Toon.

Onze nieuwe leden Marja Hoogendoorn en Gert-Jan Hoogendoorn (geen familie) kunnen er mogelijk al gebruik van maken.

Clubdag 23 september

bbq 2018Onze clubdag bestond uit een kanotocht in de grachten van Amsterdam en de traditionele BBQ. De kanotocht is helaas in het water gevallen, omdat het heel slecht weer was. Erg Jammer want er was een behoorlijke groep die zou meegaan en als je dat gaat uitstellen vallen er (veel) mensen af, zoals je hieronder nog kunt lezen. De BBQ is minder weerafhankelijk en was, zoals gewoonlijk weer uitstekend verzorgd door Ries. Nogmaals dank daarvoor.

 

 

 

BostochtDe  uitgestelde Amsterdamse  Grachtentocht werd veranderd in een Amsterdamse Bostocht. Met, behalve de tochtleider, één deelnemer. En die zie je hier in de grote speelvijver met een ander bootje. Op de achtergrond onze kano’s. Het was prachtig weer en we hebben dus genoten. Zo’n tocht in een bos is toch ook wel weer bijzonder. En Theo weet veel van bomen, dus het was voor mij  dan ook heel leerzaam. (Jaap Kok)

Winteractiviteiten (klaverjassen)

klaverjassen

Er wordt weer geklaverjast in de winterperiode.
Dus meld je even aan bij Jaap Kok. (jaapkok42@xs4all.nl)

 

 

 

 

De laatste Peddelsteun ooit

Opsturen van teksten voor de aller allerlaatste Peddelsteun kan naar Frans Rijven (peddelsteun@krommeaar.nl). Voor 15 oktober.

Kanopolo bij de Windhappers.

WindhappersOp 30 september was ons kanopoloteam, jong en oud, bij de Windhappers in Den Haag inclusief een rode kaart van Gert Jan. Hoe kan dat nou?

 

lees verder