Na ons succes tijdens de Waterrecreatiedagen in Woubrugge van 2017 kunnen we niet anders dan hier een vervolg aan geven. De organisatie heeft ons weer uitgenodigd en gaat er vanuit de wij als enige niet Woubrugse drakenteam de thuisspelende drakenboten een herkansing moeten geven om de vorig jaar verloren hoofdprijs terug naar huis te halen. Wij zullen er natuurlijk alles aan doen te laten zien dat onze overwinning geen toevalstreffer is en kunnen ons voorbereiden door wat meer in de Canadees te varen. Het evenement is op 16 Juni, zet deze datum alvast in de agenda. Mis het niet, vorig jaar was enorm gezellig, vele leden kwamen ons toejuichen en konden de overwinning meevieren, er waren kanopolo en eskimoteer demonstraties. Uiteindelijk is deze dag ook bedoeld voor de promotie van onze club en kunnen we hopelijk wat  mensen enthousiast maken voor onze mooie sport en enkele nieuwe leden werven.

De spelregels zijn als volgt:

Elk Team vaart in elk geval 2 races van 200 meter waarvan de tijden worden opgeteld. Daarna zullen de 4 snelste ploegen in de kleine of grote finale tegen elkaar uitkomen. De eerste race start om ongeveer 11:00 uur, en de finales zullen rond 14:30 plaatsvinden.

De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar en je moet uiteraard kunnen zwemmen. Een team bestaat uit (minimaal) 2 dames aangevuld met heren tot maximaal 8 personen, en een trommelaar. Een ervaren stuurman wordt door de organisatie geleverd.

aanmelden:

Via de intekenlijst in de kantine, maar ook bij Jan Hordijk of Tom Reijchard en op hoogenhelder@gmail.com. Je kan ook op de lijst aangeven welke tijd je beschikbaar bent.