Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstbekentocht

vrijdag, 22 oktober 2021 - 09:00 - zondag, 24 oktober 2021 - 17:00

We hebben net een succesvolle kanokampeertrektocht in Noord Holland achter de rug. Nu kijken we weer vooruit en op het programma staat een kanokampeerweekend met bekentochten.
Als bestemming gaan we voor de beken net ten zuiden en ten oosten van Den Bosch. We gaan stukken varen op de Reusel, de Esch en de Dommel, en de tweede dag op de Aa. Mooie tochten door verschillende landschappen, agrarisch, natuur en stedelijk.
Het idee is twee nachten op een camping te overnachten, vrijdagmiddag er bijtijds heen te rijden en zondag eind van de dag weer thuis te zijn. Wil je alleen een dag komen varen dan ben je ook welkom, maar vervoer moet je dan zelf organiseren en op tijd bij het startpunt zijn.
Opgeven kan het liefst via een mail naar wimdieho@ziggo.nl. Stel gerust vragen over wat wel en niet kan. We mikken op kamperen met de tent maar e.e.a. is afhankelijk van de kampeermogelijkheden. Het kan ook zijn dat we trekkershutten kiezen, dat is ook afhankelijk van het weer.
Op het jaarprogramma staat als weekend 22 oktober (vertrek), 23 en 24 oktober (vaardagen) we denken erover om eventueel veertien dagen eerder te gaan. Dat hangt af van de kampeermogelijkheden eind oktober, dat zoeken we nog uit.
Lees verder onder de foto

1. Dus laat even weten of je meegaat.
2. Of je mee kampeert
3. En of je een voorkeur hebt voor 8, 9, 10 oktober of 22, 23, 24 oktober.

Groeten van Wim en Ries.

 

 

Gegevens

Begin:
vrijdag, 22 oktober 2021 - 09:00
Einde:
zondag, 24 oktober 2021 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kanohuis

Organisatoren

Wim Dieho
Ries de Graaf