Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kampeerkanotocht Eernewoude

zaterdag, 27 juni 2020 - 08:00 - zaterdag, 4 juli 2020 - 17:00

Een geheel niet verzorgde kampeertocht in Eernewoude op een natuurkampeerterrein. Het lijkt ons een schitterende plek om als startpunt te hebben voor zes mooie tochten door Friesland en misschien nog een stukje Groningen. Waarschijnlijk varen we drie tochten vanaf het kampeerterrein en voor de drie andere tochten geven we de startplaats op.

De hele week blijven we op dezelfde plek kamperen dus we varen onze tochten zonder bagage, neem wel je karretje mee dat is altijd handig.

Nog even de voorwaarden:

  • Zelf vervoer regelen van en naar het natuurkampeerterrein en naar eventuele startplaatsen van de tochten, de AKV regelt alleen de tochten.
    De vereniging is op geen enkele manier aansprakelijk voor het vervoer naar de afgesproken locatie. Je dient zelf het vervoer te regelen met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.
  • Natuurterrein boek je zelf  en betaal je zelf (kan ter plekke) zie website.
  • Op natuurkampeerterreinen hoor je een kaart te hebben die kost € 15,- die geldt voor max 4 personen dus we kijken nav het aantal personen hoeveel kaarten we kopen. Ries heeft er al een dus het zullen er 1 of 2 worden. Die kosten delen we.
  • De trailer gaat mee indien nodig, geef aan of je wilt dat de kano op de trailer vervoerd wordt.
  • Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne, neem desinfectans mee, was je handen regelmatig en hou afstand van elkaar., ook bij borrelen en eten en bij het kampvuur (ja er is een stookplek)

Er is al een wachtlijst voor deze kampeertrektocht.

Gegevens

Begin:
zaterdag, 27 juni 2020 - 08:00
Einde:
zaterdag, 4 juli 2020 - 17:00

Locatie

Eernewoude
Ds. Van der Veenweg 7
Eernewoude, 9264 TA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Wim Dieho
Ries de Graaf